NL

MIRAMOSA – WEBDESIGN ZWALM

De klant

Miramosa is het alter ego van Bettina De Boever. Jarenlang scherpte ze haar uitstekend organisatievermogen als project- en eventverantwoordelijke bij. Dankzij haar efficiënte aanpak, uitgebreid netwerk en artistieke kronkel in haar hersenen slaagt ze erin om van elk feest een zaligheid te maken. Elk feest! Groot of klein, traditioneel of lekker anders.

Webdolfijn portfolio miramosa logo
Webdesign portfolio webdolfijn - miramosa zwalm

De website

Webdolfijn ontwikkelde een website waarbij de focus lag op een totale beleving, de sfeer die je hebt bij elk feest of gebeurtenis, belangrijk in je leven.

Verder werd een responsive design geïmplementeerd zodat de website perfect zichtbaar is op desktop, smartphone en tablet, waarbij de klant het belangrijk vond om de content van links naar rechts te kunnen bekijken. Ook biedt de website de mogelijkheid om klanten een RSVP te bezitten. Zo worden alle gegevens van de gewenste gasten direct bij de weddingplanner geleverd. Gemakkelijker kan het niet!

CMS systeem Responsive rsvp Webdesign

Onze laatste projecten

Een greep uit enkele gerealiseerde projecten.

Enkele van onze klanten

Alvast bedrijven die scoren dankzij Webdolfijn

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes,blogposts, acties en tips? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

WEBDEFINITIES: RSVP

WEBDEFINITIES: RSVP

RÉPONDEZ S’IL VOUS PLAÎT

RSVP is een verzoek onderaan een uitnodiging om te reageren en aan te geven of men al dan niet ingaat op deze uitnodiging. U weet dan op hoeveel gasten u moet rekenen …

Website laten bouwen

Website laten bouwen

DÉ BASIS MARKETINGTOOL VOOR ELK BEDRIJF.

Iedereen zoekt tegenwoordig via internet naar bedrijven! Als u niet aanwezig bent, mist u een zéér hoog potentieel aan klanten.

Lees meer  

Klanten vertellen

Klanten vertellen

ONZE BESTE AMBASSADEURS? ONZE KLANTEn!

Inderdaad! Onze klanten die vertellen over onze samenwerking, de kwaliteit,…

Lees meer