Waarom een website voor mijn onderneming?

Als onderneming is een online identiteit ongelofelijk belangrijk, aangezien de meeste klanten tegenwoordig eerst online zoeken naar diensten en/of producten. Wanneer je een professionele website hebt met een goede uitstraling kan je reeds een goede indruk achterlaten bij potentiële klanten.

Waarom is een website nu belangrijk voor mijn bedrijf?

Aangezien het internet volledig geïntegreerd is in ons dagelijkse leven, we internetten 24/7 via computers, tablets en smartphones. Steeds meer mensen gaan snel even ‘googlen’ als ze op zoek zijn naar een specifiek product of dienst.

Dit fenomeen houdt in dat uw website het eerste contact is met uw doelgroep en potentiële klanten. Zorg er dus voor dat jouw huisstijl terugkomt in jouw website, zodat de indruk die ze later in jouw winkel of zaak hebben, dezelfde is als deze online. Laat het gebruik van jouw website zo gemakkelijk mogelijk maken, geen onnodige menu’s, extra’s,… waar bezoekers toch alleen maar van in de war geraken.

Het belangrijkste wat héél veel websitebouwers vergeten… Wat wil je bereiken met jouw website? Wat willen klanten precies terugvinden op jouw website? Welke informatie hebben ze nodig?
Ook uw huidige klanten komen wellicht steeds vaker naar je website. Gebruik dit om nieuwe producten, diensten en acties te tonen.

Enkele redenen om een website te hebben

1. Je website is 24 uur per dag beschikbaar

Jouw website werkt constant voor jou, zonder arbeidskosten. De website verzorgt de marketing van jouw bedrijf terwijl u slaapt.

2. Potentiële klanten kunnen je onderneming online vinden

Deze reden is eigenlijk één van de belangrijkste! Als klanten je online niet terugvinden, kopen ze bij de concurrenten.
Niet lang geleden moesten klanten die op zoek waren naar jouw product of dienst, jouw bedrijf opzoeken in de Gouden Gids. Heden ten dage, door het internet, zullen diezelfde klanten jouw product of dienst gaan zoeken via de zoekmachines zoals Google of Yahoo. Door geen website te hebben ga je die klanten verliezen.

3. De geografische slagkracht vergroot van uw bedrijf via je website

Als u eerder een klein bedrijf bent, dan reken je op mensen die voorbijkomen en mond-aan-mond reclame. Door gebruik te maken van het internet kunnen ook mensen die niet in de buurt van jouw bedrijf wonen, jouw bedrijf makkelijk vinden en contacteren.

Summary
Waarom een website voor mijn onderneming?
Article Name
Waarom een website voor mijn onderneming?
Description
Als onderneming is een online identiteit ongelofelijk belangrijk, aangezien de meeste klanten tegenwoordig eerst online zoeken naar diensten en/of producten. Wanneer je een professionele website hebt met een goede uitstraling kan je reeds een goede indruk achterlaten bij potentiële klanten
Author
Publisher Name
Webdolfijn.be
Publisher Logo