Bestel SafeMini

[ct_column_third style=”fit”]
[ct_pricing title=”SafeMini” subtitle=”Websites” price=”25″ before=”€” after=”” description=”maandelijks*” color=”#63BF9E” type=”normal” ][/ct_pricing]
[/ct_column_third][ct_column_third style=”fit”][/ct_column_third][ct_column_third_last style=”fit”][/ct_column_third_last]
(*) Onderhoudsabonnementen worden per jaar aangeboden.

Onze voorwaarden

  • Een serviceabonnement berekenen wij per jaar en wordt automatisch verlengd. Het abonnement is opzegbaar één maand voor verloop Webdolfijn te verwittigen.
    Onze abonnementsprijzen zijn gebaseerd op het aantal verwachte benodigde uren. Je ontvangt van ons een aparte offerte voor de werkzaamheden die buiten de overeenkomst vallen. Wij behouden ons het recht voor een overeenkomst te beëindigen of in goed overleg aan te passen indien er structureel veel meer uren benodigd zijn.
  • Een Safe en SafePro kun je alleen afsluiten in combinatie met een hostingpakket bij Webdolfijn. Aangezien wij u geoptimaliseerde hostingpakketen aanbieden voor WordPress.
  • SafeMini heeft toegang nodig tot uw ftp en hostingpakket.
  • Een onderhoudsabonnement houdt niet in dat wij uw content, afbeeldingen updaten of aanpassen! Ook aanpassingen aan template, website, webshop is hierin niet inbegrepen. Tenzij anders bepaalt met de klant.Ook niet indien uzelf de werking van uw website/webshop heeft vernield.
  • Indien uw website slecht is opgebouwd kunnen wij weigeren om met u een onderhoudsabonnement te starten.
  • Webdolfijn biedt enkel onderhoudsabonnementen aan voor het CMS-systeem: WordPress, indien uw website of webshop in een ander CMS-systeem is gebouwd, kan u geen onderhoudsabonnement aangaan met ons.